Pasto artificial

Passos a seguir abans de comprar gespa sintètica.
PAsto artificial sintetico
Segueix aquests senzills passos i el seu projecte anirà a la perfecció.
Agafa un bolígraf i bloc de paper per prendre algunes notes i escriure els punts més importants a tenir en compte a l’hora d’escollir una gespa sintètica.
1. Quins beneficis s’obtenen quan està ben acabat?
Per ajudar a visualitzar, és possible obtenir un jardí o el paisatge espectacular d’una revista, però per aconseguir aquest objectiu hem d’anar a poc a poc i seguir una sèrie de recomanacions, aquestes poden ser facilitades per un proveïdor especialitzat o bé sota l’assessorament d’un expert en paisatgisme.
Hem de saber amb exactitud el tipus de jardí que busquem abans de trucar per demanar un pressupost, això l’ajudarà a descriure al seu dissenyador o contractista exactament el que vols a la zona, d’aquesta manera ens evitarem sorpreses i disgustos, altres si no es té clar el que es vol i es va improvisant a mesura que es realitza la instal·lació els costos poden elevar-se. El més important, és comptar amb un bon assessorament i amb els serveis d’un professional ben qualificat i no deixar-nos portar per qualsevol contractista barroer.
Per localitzar un dissenyador professional en la seva àrea, podem acudir als serveis en línia de fabricants, aquests ens aconsellaran sobre persones que estan qualificades per realitzar projectes amb els seus productes, també podem acudir a fòrums i blocs, on ens aconsellaran sobre a quines persones hem d’evitar a l’hora de contractar.
2. Mira tots els aspectes de l’obra – ¿hi ha elements que s’hagi d’afegir a la seva llista per a ser reparat, reemplaçat o renovat? Com per exemple si el nostre jardí o terreny drena bé l’aigua per si sol o necessites instal·lar un sistema de drenat per evitar inundacions i bassals al jardí.

Scroll al inicio